Artist, Didi Kempot

Lirik Chord: Didi Kempot – Jambu Alas


C Em F Em

C Em F Em

F Em F Em
(*)

C G G#m Em

Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune

G G F Em F Em F Em

Tresna lan kasih, kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone

(**)

C G Em

Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadung tresna

G F Em E G Em

Nelangsa rasa ning ati yen aku ra klaku melu nduweni

Reff :

C Em

Jambu alas kulite ijo sing di gagas wes duwe bojo

C Em

Ada gula ada semut durung randa aja direbut

E C G

Sumpah ning batin yen kula tidak dikawain

F Em E C Em

Tekating ati ora bakal luru ganti

C E G

Sumpah wes janji bareng sehidup semati

F G#m Em

Seneng lan sedih bareng – bareng di lakoni

C G

Jambu alas nduk manis rasane

F E Em

Snajan tilas tak enteni randa ne

Baleni saka (*), Reff

About these ads

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,563 other followers

%d bloggers like this: